Picture
Društvo za akademski razvoj je od 22. juna 2013. godine počelo sa pregledanjem pristiglih prijava za članstvo u organizaciju, kako bi pronašlo ljude koji imaju dovoljno znanja, vremena i volje da se posvete ciljevima koji su zacrtani.

Broj pristiglih prijava zaista je izuzetan i predstavlja čvrst dokaz da smo na pravom putu, kada kažemo da se naše društvo suočava sa velikim problemima i da ima ljudi koji bi te probleme rado rešili, samo im treba blagi podsticaj. Radosni smo što su nam se javile osobe iz preko 24 mesta u regionu, a najbrojnije prijave stigle su iz Beograda, Novog Sada i Niša. Daleko veći broj osoba ženskog pola se odazvalo na naš konkurs i to 77% od ukupnog broja prijava. Pored toga godine prijavljenih kandidata i kandidatkinja variraju toliko da razlika između najstarijeg i najmlađeg kandidata iznosi čak 30 godina.

Imajući sve to u vidu, bila nam je izuzetna čast da pregledamo sve prijave i da one najbolje među njima kontaktiramo. Svi kontaktirani imaće priliku da se upoznaju sa nama, na intervjuu koji predstavlja poslednju stepenicu na putu ka članstvu u Društvo za akademski razvoj. U toku je zakazivanje intervjua sa kandidatima iz Beograda, dok ćemo ostale intervjuisati u skladu sa mogućnostima, tako da nijedan DAR ne ostane neprimećen.

Ispod možete videti našu komisiju sa kojom će se suočiti svi koji žele da budu deo mozaika lepšeg, boljeg i naprednijeg društva u celini.





Leave a Reply.