Picture
Na adresu Društva za akademski razvoj, od 16. jula do 9. septembra 2013. godine u okviru kampanje "Kultura na DAR", pristiglo je ukupno 16 filmova od 20 autora i autorki. Neki autori su imali mentore, neki su posvetili veliku pažnju na montiranje filma, a svi oni su učinili jedno veliko delo za kulturu našeg društva. Kada pogledate filmove, videćete koliko je ljubavi i truda unešeno u svaku sekundu video materijala koji Društvo za akademski razvoj ima čast da vam predstavi.

Među njima ima onih čija je tema, na prvu loptu opšte poznata, a ima i onih za koje iskreno nismo ni znali da postoje. Upravo ta činjenica da smo ovim putem uspeli da saznamo nešto novo i nešto više o kulturi našeg društva, upravo ona je razlog pokretanja ove kampanje "Kultura na DAR", za koju verujemo da može biti odličan primer kako sami sebi možemo pomoći u očuvanju kulturne baštine koju smatramo najvrednijom.

Od 11. do 17. septembra trajalo je glasanje publike za najbolji film, a rezultati glasanja, kao i svi ostali podaci dostupni su ovde. Nagrade za sve učesnike biće dodeljene u dogovoru sa njima, o čemu će na vreme biti upoznati svi koji su zainteresovani. Pored najboljeg filma po oceni publike i najboljeg po oceni žirija, biće posebno pohvaljeno još nekoliko filmova.

Društvo za akademski razvoj se još jednom zahvaljuje svima koji su bili deo naše kampanje, u nadi da će Kultura na DAR biti deo zajedničkog projekta kulturnog buđenja i nege onoga što je značajno za naše društvo, a čiji smo glavni pokretači svi mi.




Leave a Reply.